Reaktioner Danmark-Tyskland

2012-01-24

Reaktioner Danmark-Tyskland

Efter at Rasmus Lauge har været den af Bjerringbro-Silkeborg spillerne, der har trukket overskrifterne, de sidste kampe, var det Kasper Nielsen og Niklas Landin på tur imod tyskerne
 
Efter kampen mod Makedonien var Ulrik Wilbek ude at rose Bjerringbro-Silkeborg playmaker Rasmus Lauge med ordene:

"Rasmus har spillet en fantastisk turnering, og været en af vore bedste spillere".

Landin løftede sit spil
I dag var det Landin´s tur. Under VM i Sverige spillede Bjerringbro-Silkeborg målmanden en god turnering, frem til mellemspillet, men herefter løftede han sit spil til verdensklasse, og det ser ud, som han er godt på vej igen, godt hjulpet på vej af Kasper Nielsen og forsvaret,

"Det gik rigtig godt i dag, og det er jeg bare glad for, men jeg må også rose forsvaret. De arbejder godt, og holder deres del af aftalerne, og så bliver mit job lettere," siger Niklas Landin.

Roser fra Wilbek
Ulrik Wilbek var da også fuld af lovord overfor sin målmand. Efter kampen sagde han:

"Hver gang de (tyskerne red.) kom tæt på, var Niklas tilbage i fantastisk form. Han har en stor betydning, men det er sådan, at en målmand kun kan stå på mål, hvis der er et forsvar, og der var ikke noget forsvar mod Makedonien, det var der i dag, og så ser vi, hvor god en målmand han er,"
 
Gyser venter forude
Danmark er kommet godt i gang, og det der ikke lykkedes for de rød hvide i starten af turneringen, ser ud til at falde på plads nu. Men holdet er stadig afhængig af, at Polen tager point fra Tyskland i sidste kamp i mellemrunden. Landsholdets keeper tror på sejr, og er optimist i forhold til at gå videre.

"Det var en vigtig sejr igen i dag, nu skal vi slå Sverige, og så må vi håbe, at Polen tager point fra Tyskland, så vi kan komme i den semifinale," slutter Niklas Landin.


//John Mortensen
BSVHåndbold