Soc i Kristianstad

2012-07-22

SOC i Kristianstad

At vende tilbage til Kristianstad, var en herlig følelse. Sidste gang jeg var her vandt vi en VM Semi finale over Spanien. Og klart et af de største øjeblikke i min forholdsvis korte karriere.

Det var næsten det samme at gå på banen til første træning, med 3-4 tilskuere, som da vi gik på banen i semifinalen med mange tusindende danske tilskuere;) Vi er denne gang i Kristianstad for at spille en lille 4 nationers turnering og træne det sidste inden OL.

 

Kamp 1 mod Norge

Efter 4 halv hårde trænings dage, stod den på kamp mod en på papiret ret så overkommenlig modstander. Norge er ved at bygge deres fremtidshold op. Så de havde valgt at se bort fra de ældre spillere og kun udtage helt unge spillere, som skulle prøves af.

1 halvleg gik halv skidt, og vi var længe om at komme i gang. Mens 2 halvleg var langt bedre, da vi først rigtig kom i gang. Derfor vandt vi også ret sikkert med 12 mål.

 

Kamp 2 mod Serbien

Endnu et godt minde trådte ind i denne puljefinale mod Serbien. Sidste gang vi mødte dem, fik vi lov at få nogle meget flotte guldmedaljer om halsen. Og denne gang var Serberne også opsatte på at få revanche. Men denne gang fik vi startet utroligt godt i første halvleg, og kørte dem til tiderne rundt, som vi gerne ville have det.

Anden halvleg gik vi lidt ned i kadence, men det skyldes nok også at vi skulle prøve lidt forskellige systemer og opstillinger. Men vi vandt kampen med 2 mål. Og kan tage fra Kristianstad som ubesejret igen, og kalde os for skandinaviske mestre. Det ligger der nok ikke det store i.

Snart starter OL og første kamp mod Ungarn. Vi føler os godt forberedt og kan tage noget med fra kampen mod Serbien.

 

Jeg kommer løbende med små historier og billeder fra OL lejren. Så kig endeligt med. Jeg annoncere det også på min Facebook profil og Twitter profil.

 

Niklas