Sommerens OL træning del. 1

2012-07-14

Sommerens OL træning Del 1.Jan/per/nik

Sæsonen sluttede med 2 finale kampe som endte med nederlag, men trods alt flotte sølvmedaljer til Bjerringbro-Silkeborg, efter en hård sæson med mange nedturer.

Vi havde 4 fridage inden første samling i Norge med landsholdet. Og de blev brugt på at få slappet af, samtidig med at flytningen skulle på plads. Heldigvis har jeg fået god hjælp af min målmandskollega fra BSV, Jannick Green.

 

Turen til Årdal, Norge

 

Det blev en meget hård en af slagsen, med masser af fysisk træning. Samtidig med at vi fik set noget lidt anderledes natur i deres fjelde. Turen varede i en uge, og på den uge fik vi både skudt efter lerduer, gået på nordens største is gletsjer, set naturen som man ikke kan se den i Danmark og selvfølgelig trænet en masse.

Lerdueskydning 1

Lerdueskydning

 

 

Lerdueskydningen var en ren ydmygelse af mig. 0 på 10 ramte jeg som den eneste, og det taler vist sit tydelige sprog. Det er ikke en sportsgren jeg har tænkt mig at dyrke senere hen. Men der skulle jo også være noget, jeg ikke er så god tilJ Jeg tillod mig så at

opholde mig ved grillen og nyde udsigten resten af aftenen.

 

 

 

Is gletsjeren var en meget hård gå tur op ad. Og dagens grin var da Mads Mensah lige ville hører, om vi andre ikke var bange for at tabe vores telefon, når man skulle tage billeder. Hvorefter der gik ca. 2 min, så havde han tabt den ned i et hul. Den kunne måske været reddet hvis Rene Toft havde orket at bukke sig og taget den, da den stille og roligt kom sejlende ned mod hullet.

Ellers stod den på daglig træning 2 gange om dagen, og efter en uges træningslejr i Norge glædede flok sig til 9 dages sammenhængende ferie.

 

Isgletsjer

 

Træningslejr i KBH/Sønderborg

 

I vores lille ferie fik jeg pakket det sidste i lejligheden og brugt tiden på venner og familie rundt om i DK. Så var der igen samling, denne gang i Ørestaden på Hotel Crowne Plaza.

Det var nu skønt at være samlet i KBH, da der er lidt flere muligheder for sjove indslag om aftenen, når man er gået lidt død i at ligge på et hotelværelse.

Her var vi blandt andet i Comedy Zoo og se 3 komikere udfolde sig på bedste vis.

Træningen foregik i Travbanehallen, som gav gode minder fra min tid i ungdomshåndbold. Her har jeg spillet mange kampe og stævner i den lille hal.

 

Efter 1 uge i København skulle vi køre til Sønderborg for at spille vores første rigtige træningskamp mod et udvalgt hold fra Ligaen. Det blev en sejr til os, men vigtigst var at få spillet kamp efter så lang tid med bare træning.

Dette var første del af vores forberedelse frem mod OL.

 

Tak herfra

Niklas

 Udsigt